Dijital Dünya’nın ‘En’leri ödüllendiriliyor!

Dijital Dünya’nın ‘En’leri ödüllendiriliyor!

Dijital Dünya bu yıl 5. kez ‘En’lerini Seçiyor! Türkiye Yılın Defilesine Hazırlanıyor!

Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels ve  Kırmızı Türk Spikerler Derneği tarafından bu yıl 5. kez DreamTürk TV sponsorluğuyla düzenlenecek olan, birçok siyasetçi ve ünlü simaların konuk olduğu, “Türkiye’nin İlk ve Tek İnternet Ödülleri olan 5. Dijital Dünyanın Enleri” Ödül Töreni, Türkiye’nin önde gelen şarkıcıları, fenomenleri ve mankenlerinin bulunacağı karma defilesi ve Evos Angels tarafından altı yıldır aralıksız gerçekleştirilen “Yıldızlar Geçidi”ne 11 Mayıs 2017 Perşembe tarihinde Evren Yaşlak, Evrim Yaşlak ve Cengizhan Kaya’nın ev sahipliğinde Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn’da sahne olacak.

 

5. DreamTürk TV Dijital Dünyanın Enleri Ödülleri sahiplerini bulacak!

Türkiye’nin ilk 4.cü sırasına giren ve halka açık oylamalar sonucunda dijital dünyada en çok takip edilen kişilerin ödül aldığı tören bu sene 60 farklı kategoride ödül verecek. Dijital Dünyanın En’leri Ödülleri, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda bir milyonun üzerinde kişinin internette oylama sonuçları ile sahiplerini bulmaya hazırlanıyor.  Evrim Yaşlak, Evren Yaşlak ve Cengizhan Kaya tarafından düzenlenen www.dijitaldunyaninenleri.com üzerinden oylamaların gerçekleştirildiği ödül töreni Best Model of Turkey güzeli - Oyuncu Tuğçe Sarıkaya ve 360 TV ana haber spikeri Gökay Kalaycıoğlu ’nun sunumuyla gerçekleşecek.

 

Türkiye’nin en ses getirecek defilesi 4 Modacı ve 30 Tescilli Model ile Gerçekleşecek!

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en büyük karma defilelerine imza atan Evo’s Angels Dijital Dergisi, bu sene de dört modacı ve Gurur Aydoğan, ünlü şarkıcı Ferman Toprak, müzisyen Elif Kaya, ünlü model Şenol İpek, Günay Musayeva, Sema Şimşek, 5 internet fenomeninin baş mankenliğinde otuz tescilli model ile Türkiye’nin en ses getiren defilesine imza atacak.  Koreografisini büyük bir titizlikle hazırlayan ünlü koreografist Asil Çağıl tarafından defilede modeller yaklaşık 3 aylık özenle hazırlanan kreasyonlarla defilede yerlerini alacaklar. Gecenin tüm kareleri Media Studio ve GSA Film Yapımcılık tarafından koordine edilecek. Yılın defilesine imza atacak tasarımcılar; Hassan Özay, Verden Für kürk deri, Aylin Yılmaz ve Misura Fit’ in kreasyonları gecede sergilenecek. 30 tescilli modelin yer alacağı bu defile şuandan itibaren sosyal medya’da fenomen hale gelmiş durumda.