‘Ayla’nın şarkıları ‘Oceans of Noise’tan!

Bir garaj band olarak yaklaşık 2 yıldır birlikte müzik yapan ve ağırlıkla İngilizce şarkılar yazıp seslendiren yepyeni rockgrubu Oceans of Noise dinleyicisiyle ilk olarak Ayla filminin müziğiyle buluşuyor.

Grup, filme özel şarkı besteledi ve Ayla’nın iki gün sonra düzenlenecek galasında ilk kez dinlenecek. Tecrübeli müzisyenlerden oluşan Oceans of Noise grubunda; vokalde Sertab Erener, gitarda Emre Kula, bas gitarda Eser Ünsalan, keyboard'da Ozan Yılmaz ve davulda Alpar Lü var.

 

Türkiye’nin Oscar adayı Ayla’nın 27 Ekim’deki vizyonunutakip eden hafta, filmle aynı ismi taşıyan Türkçe sözlü ‘Ayla’, şarkısı eşzamanlı olarak da İngilizce sözlü 'Finding White In Black' yayınlanacak. Şarkının video klibini ise ‘Ayla’ filminin yönetmeni de olan Can Ulkay çekti. Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Kim Seol, Ali Atay ve Çetin Tekindor’un paylaştığı filmin kadrosunda Büşra Develi, Damla Sönmez, Taner Birsel, Erkan Petekkaya, Esra Dermancıoğlu, Duygu Yetiş, Altan Erkekli, Sinem Uslu, Eric Roberts, Cade Carredine gibi önemli oyuncular yer alıyor. 

  

Prodüktörlüğünü ve mixlerini bugüne kadar 4 kez Grammy, 1 kez de Latin Grammy Ödülüne aday gösterilen usta prodüktör ve müzisyen Joel Hamilton'un üstlendiği Oceans of Noise’un diğer single'ı  'The Age of Ghouls' ise Kasımayında Kala Müzik etiketiyle yayınlanıyor. Mastering'ini yine Grammy Ödüllü Joe LaPorta'nın (David Bowie'nin - Blackstar) Sterling Sound New York'ta yaptığı Oceans of Noise grubunun mini albümü ise yeni yılda piyasadaolacak.