Sefa Cheshmberah’dan ‘İlk2’

Işın Karaca'yla birlikte söylediği "Sevmekten Anladığım" ile dikkat çeken Sefa Cheshmberah, beklenen çalışması "İLK2" ile karşınızda!

"İlk2" adını taşıyan, sözleri ve besteleri Sefa Cheshmberah'a, düzenlemeleri Akın Büyükkaraca ile Turan Güçnar'a ait iki şarkıdan oluşan çalışma Akış Production etiketiyle yayınlandı. Hüzünlü ve hissiyatı yüksek şarkılardan oluşan bu ilk çalışma Sefa Cheshmberah'ın adını uzun yıllar duymamızı sağlayacak nitelikte.

Işın Karaca ve Akın Büyükaraca'nın prodüktörlüğünü yaptığı "İlk2"de bu defa iki ayrı Sefa var. Çıkış şarkısı "Benden Adam Olmaz" akustik yapısı ile dikkat çekiyor. Sevdiği üzmeden gitmeye çalışan bir adamın hikayesi. "Çapkın" şarkısı da elektronik ve kalp ritmini hızlandıran yapısıyla, karşı cinse kendini allayıp pullayan bir çapkının yaşadıkları. Müzik yolculuğuna tek başına devam eden Sefa Cheshmberah vokal performansı ve şarkıları ile son yılların en dikkat çeken isimlerinden biri. Özgün tavrı ile başlı başına kendisine has bir tavır sergileyen genç yıldız, farklı bir müzik icra ederek, alışılmış kalıpların dışına çıkıyor.

Sefa Cheshmberah, Işın Karaca'nın Her Şey Aşktan (2013) albümünde şarkılarıyla yer aldı, en son yayınladığı Güzelim (2016) şarkısının sözlerine katkıda bulundu ve bir dönem Işın Karaca'ya vokalistlik yaptı.