TEGV’li çocuklar için tırmanacak!

TEGV’li çocuklar için tırmanacak!

Evren Uysal, TEGV için tırmanacak, Siirtli çocuklar için zirveye ulaşacak!

Şarkıcı ve şarkı yazarı Evren Uysal, 24 Haziran – 4 Temmuz 2019 tarihleri arasında TEGV’in ‘Siirt’e Koş, Eğitime Koş!’ projesi kapsamında Avrupa’nın en yüksek zirvesi Elbruz Dağı’na tırmanacak.

Evren Uysal, TEGV’li çocukların hayallerini gerçekleştirmek ve nitelikli eğitime kavuşmalarını sağlamak için 5642 metre yüksekliğindeki Elbruz Dağı’na tırmanacağı bir maceraya imza atıyor.  

TEGV’in ‘Siirt’e Koş, Eğitime Koş!’ projesi kapsamında, Ultimate Cunda Yarışı Kampanyası’nda TEGV Siirt Kurtalan Öğrenim Birimi’ndeki imkânı kısıtlı 5 bin çocuğun 4 yıl boyunca nitelikli eğitime kavuşması hedefleniyor.

Evren Uysal, Elbruz Dağı’nda zirveye ulaşmaya çalışırken atacağı her adımla, Siirtli çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

 

Bağışlarınız için: https://ipk.adimadim.org/kampanya/CC44475

 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında:

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve yeni nesil öğrenme olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 32 yerleşik ilde 10 Eğitim Parkı, 38 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (Mobil Öğrenim Birimi) ile çocuklarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Eğitim Gönüllüleri, her yıl yaklaşık sekiz bin gönüllüsünün desteğiyle kuruluşundan bu yana 3 milyona yakın çocuğumuzun aydınlık geleceğine katkı sağladı. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.