Evdeki Saat’ten Yazın Üçüncü Teklisi Geldi

Evdeki Saat’ten Yazın Üçüncü Teklisi Geldi

‘Tavan’ sanatçının diskografisinde klibiyle aynı anda yerini aldı.

‘Biraz Ağladım’ adlı parçasıyla içinde olduğu sessizliği noktalayan ve yeni şarkıları müjdeleyen Evdeki Saat üretimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sanatçının 5 Temmuz’da yayınlanan parçası ‘Acı ve Istırap’ı takip eden üretimi ‘Tavan’ klibiyle aynı anda tüm dijital platformlarda yerini aldı.

 

Sanatçı, yılın başında çeşitli proje albümlerinde yer aldıktan sonra, Haziran ayında yayınladığı "Biraz Ağladım" ile kendi şarkılarına ara verdiği dönemi sonlandırmıştı. "Biraz Ağladım" ile sessizliğini bozan Evdeki Saat, hit olmaya aday yeni şarkısı "Tavan" ile dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa davet ediyor. Şarkının nakaratında geçen "Gecenin üçü tavanla bakışırsın, biraz acıtır zamanla alışırsın." sözleri, dinleyicilere yaşadıkları benzer hikayeleri hatırlatır nitelikte.

 

Parçanın Evdeki Saat YouTube kanalında yayınlanan klibi, diğer iki klibinde de olduğu gibi Baran Keskin imzalı. Söz-müzik, aranjman ve mix’ten Eren Alıcı; mastering’den ise Emre Malikler sorumlu.

Yeni parça ‘Tavan’la ilgili ilk röportajını Bir Baba Indie’den Pekcan Birinci’ye veren sanatçı, hem yakın gelecekte dinleyeceğimiz Evdeki Saat parçasının sinyallerini, hem de müzikal yolculuğunun detaylarını “Saat bu sefer popu gösterdi. Bir sonraki parçada ise MFÖ soundlarında akustik bir tarafa doğru yönelecek gibi duruyor fakat “Hayatımın geri kalanında böyle bir parça yapmam!” demek de çok iddialı olur. İçeriden ne çıkıyorsa kabul ediyorum. Otuzuma yaklaşmamın da etkisiyle insanların ne düşündüğüyle alakalı kaygılarım biraz daha azaldı sanırım.” sözleriyle açıkladı.