Deniz Cem ‘Tamam Tamam’

Deniz Cem; Soul, Türkçe Pop, Elektronik Pop ve Alaturka tarzlarının etkileştiği “Tamam Tamam” adlı yeni şarkısıyla karşınızda!

Deniz Cem; Soul, Türkçe Pop, Elektronik Pop ve Alaturka tarzlarının etkileştiği “Tamam Tamam” adlı yeni şarkısıyla bir kez daha müzik dünyasına merhaba diyor.

 

2015 yılında yayınlanan hüzünlü şarkısı “Pamuk ipliği” ve 2016’da yayınlanan “Git Dedim Olmadı” adlı şarkısıyla müzik dünyasında güzel bir başlangıç yapan Deniz Cem, uzun bir aradan sonra enerji dolu “Tamam Tamam” adlı şarkısını DMC Müzik etiketiyle yayınlıyor olmanın heyecanını yaşıyor.

 

Son teklisi olan “Tamam Tamam” Rumen besteci ve aranjör DJ Shabda tarafından bestelendi ve sözleri Deniz Cem tarafından yazıldı. Şarkının klibi ise Görkem Uludüz ve ' Sertan Öksüz ' tarafından yaz sıcağında ve İstanbul’da denizin ortasında eğlenceli bir ortamda, kalabalık cast ekibiyle birlikte çekildi. Şarkıyı ilk defa Moskova’da ve sonra Bükreş konserlerinde dinleyicilerle tanıştıran Deniz Cem, aldığı güzel tepkilerden dolayı oldukça heyecanlı.

 

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan bölümünde müzik eğitimini tamamlayan Deniz Cem, 2006 – 2011 Yılları arasında birçok uluslararası şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve birbirinden değerli ödüller kazandı. Müzik kariyerinin yanı sıra eğitimini de ihmal etmeyen Deniz Cem, İstanbul Üniversitesi Biomedikal Teknolojileri ve Kocaeli üniversitesi Jeofizik Mühendisliği fakültesi mezunu.

 

Ladies & Gentilmen isimli serbest çalışmalar yapan koro ile Sezen Aksu, Erol Evgin, Alessandro Safina gibi sanatçıların arkasında geri vokal olarak çalışmalar yapmış ve sonrasında Romanya’nın Ulusal kanalı TVR1 ‘in düzenlediği ‘Golden Stag’ yarışmasında menajerlerin ilgisini çekerek İtalya, Romanya gibi ülkelerde konserlerde sahne almaya başladı. Yurt dışı konserlerine hala devam eden ve sahnede Türkçe, İngilizce, İspanyolca ve Farsça şarkılar söyleyen Deniz Cem yakında Türkiye’de de sevenleriyle sahnede bol bol buluşmayı planlıyor.