Eda Baba'dan İlk Solo Albüm!

Youtube ve diğer sosyal medya kanalları üzerinden adını sıkça duyuran EDA BABA, ilk albümü 'Bir Küçük Tebessüm'ü yayınlamaya hazırlanıyor.

Müzikal anlamda ilk sahne deneyimlerini 2008 yılında yaşamaya başlayan, samimiyeti esas alan müzik üslubu ile daha çok Youtube ve diğer sosyal medya kanalları üzerinden adını sıkça duyuran EDA BABA, ilk albümü 'Bir Küçük Tebessüm'ü yayınlamaya hazırlanıyor.

 

Son zamanlarda yurtiçi ve yurtdışında solo projesiyle verdiği konserlere devam eden Eda Baba, Şubat ayı ortalarında yayınlayacağı ilk solo albümü “Bir Küçük Tebessüm”den hemen önce dinleyicileriyle albümden bir şarkıyı 1 Şubat'ta buluşturuyor. Söz ve müzikte Eda Baba, düzenlemelerinde Fırat İkisivri'nin imzasını taşıyan "Her Dakika Bir Saat" ile sanatçı, yoğun duygular hissettirebilen sözler üzerine yapılan düzenlemelerle albümden hemen önce yüzlerde bir küçük tebessüm bırakabilmeyi arzuluyor. 

 

1 Şubat Cuma dijital platformlarda müzikseverlerle paylaşılacak albümün ilk şarkısı “Her Dakika Bir Saat” ile Eda Baba, farklı kitleleri aynı anda etkileyebilecek ve sound zenginliğiyle dikkat çekecek bir albümü müjdeliyor.

 

“Her Dakika Bir Saat” 1 Şubat’ta Spotify, iTunes’da ve tüm dijital platformlarda! Klip Youtube Eda Baba kanalında.