Lider Şahin ''Mesela'' ile yayında!..

Lider Şahin; uzun yıllardır üzerinde çalıştığı ve titizlikle biriktirdiği notaları müzikseverlerle buluşturarak ilk şarkısı ''Mesela''yı yayınladı.

Lider Şahin'in yeni şarkısının düzenlemesi Okan Akı imzası taşırken, mix'i Murat Bulut, mastering'i ise Çağlar Türkmen tarafından yapıldı. Senfonik altyapısı eşliğinde özgün bir tarza sahip şarkı ile ilgili Lider Şahin; kendi geçmiş deneyimlerinden ve hayatın kendisinden ilham aldığını ifade ederek şarkısını titizlikle çalıştığı uzun bir sürecin ardından sevenleriyle buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

Geçtiğimiz sene içinde ''Seninle Başım Dertte Müzikali''nde başrol oyuncusu olan ve iddialı oyunculuk performansı ile de dikkatleri üzerine çekerek kendine hayran bırakan Lider Şahin;  ''Mesela'' ile müzikseverler üzerinde büyük etki yaratacak.

 

Sektöre iddialı ve kalıcı bir proje ile merhaba diyen Lider Şahin yeni şarkısı ve klibi ile ilgili içinde bulunduğu duyguları ise şu sözlerle ifade etti;

''Yıllardır biriktirdiklerimi ve hissettiklerimi müzikseverlerle paylaşmaya başlıyorum. Bu, benim için bir masanın başında hislerimi kağıtlara dökerken başlayan hayallerimin gerçekleşmesi anlamına geliyor. Benim için hikayesi olan bir şarkımı ''Mesela''yı sizlerle buluşturuyor olmak çok heyecan verici. Heyecanımı paylaşan, bana desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma ve aileme teşekkür ederim.''

 

 

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA ''BEDRAN GÜZEL''

''MESELA'' FİLM OLDU!..

 

Sürükleyici hikayesinin yanı sıra farklı ışık ve kamera tekniklerinin kullanıldığı klibin yönetmenliğini sektörün en değerli isimlerinden Bedran Güzel üstlenirken görüntü yönetmenliği ise Veli Kuzlu'ya emanet edildi.  Dikkat çeken klibin başrollerini ise Lider Şahin ve başarılı oyuncu Nilay Cafer üstlendi.

 

Sanat yönetiminden dekora, eşsiz bir film senaryosunu aratmayan ve her detayın uyum içinde seyrettiği klip, son yılların en iddialı müzik kliplerinden biri olmaya hazırlanıyor. Sanatsal açıdan değerli karelerin bulunduğu klipte, özellikle küvet sahneleri oyunculuk performansının en güçlü olduğu detaylar olarak göze çarpıyor.

 

Lider Şahin'in yepyeni şarkısı ve klibi ''Mesela'' Lider Entertainment etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!