Şebnem Sungur ve Keremcem Bir Arada!

Söz yazarı ve besteci Şebnem Sungur, bu defa yakın arkadaşı Keremcem ile çok özel bir düet ile dinleyiciyle buluştu.

Şebnem Sungur, yazdığı sözleri ve bestelerini bugüne kadar Ebru Gündeş, Funda Arar, Ferhat Göçer, Aşkın Nur Yengi, Demet Akalın, Hülya Avşar, Gülben Ergen, Gökhan Tepe, Ayla Çelik, Deniz Seki, Ebru Yaşar, Altay gibi birçok ünlü isimle paylaştı ve şarkılarıyla yüzbinlerce kişiye ulaştı… Özellikle Ebru Gündeş’in yeni albümünde sözlerini yazdığı “Gidiniz, Çağırın Gelsin, Dibevurgun ve Ararsam Gelme” şarkıları oldukça ilgi çekti.

 

Ünlü söz yazarı ve besteci sözü ve müziği kendisine ait olan “Çok Sevicem Seni” isimli şarkısı ile ilk defa kendi sesiyle birkaç ay önce sevenlerinin karşısına çıkmıştı.

Sungur, bu defa da yakın arkadaşı Keremcem ile çok özel bir düet ile dinleyiciyle buluştu. “Aşk Biliyor İşini” isimli şarkının sözlerini Şebnem Sungur ve Serdar Aslan yazdı. Müzik  Serdar Aslan’a ait. lls Visison Müzik ve Dmc ortak yapımı olan “Aşk Biliyor İşini” bugün klibi ile de Netd ve tüm dijital platformlarda izleyici ile buluşuyor. Aranjesini Orhan Sancak’ın yaptığı şarkının klibinde ise yönetmen koltuğunda Sinan Binay oturuyor.  

 

Tam anlamıyla bir aşk şarkısı olan “Aşk Biliyor İşini” nin klibi de şarkının kendisi gibi romantik bir film tadında…Şarkı aşkı, ayrılığı, kafası karışmış aşıkları yani hepimizi anlatıyor.